Despre noi

Îmbunătățirea calității vieții dvs. printr-o sănătate mai bună.

Clinica Medisol te așteaptă cu o echipă de profesioniști pentru a-ți reda starea de bine.

Clinica medicală Medisol s-a înființat în anul 1996, a fost primul laborator din județul Alba care a folosit aparatură modernă în determinarea analizelor medicale, ceea ce a redus mult timpul de efectuare a analizelor și a crescut acuratețea și exactitatea rezultatelor analizelor medicale.

Detinem aparatura ultramoderna automata pentru prelucrarea analizelor de hematologie si biochimie, la nivelul laboratorului se mai pot face determinari imunologice si bacteriologice. Personalul care va asigura calitatea analizelor este format din: medic primar laborator, biolog, asistent principal laborator, asistenti de laborator.

Clinica Medisol este un centru care vă oferă o gamă largă de servicii medicale. Acestea pot fi accesate de către pacienţi atât în regim de consultaţii şi investigaţii medicale gratuite, decontate de Casa de Asigurări de Sănătate sau de companii de asigurare privată, cât şi contra cost, oferindu-vă un act medical complet, profesionist şi finalizat. 

Servicii specifice

De asemenea, clinica noastră dispune de toate mijloacele fixe necesare desfăşurării activităţilor specifice serviciilor de medicina muncii, siguranţa transporturilor, obţinere/preschimbare aviz port armă/permis de conducere auto (categ. A, B, C, D, E ) şi celelalte specialităţi medicale (spaţiu, aparatură performantă portabilă, personal specializat, mijloace de transport, laborator) si asigură păstrarea şi protejarea bazelor de date în cadrul reţelei de calculatoare proprii.